Vinduesvask

Uforpligtende opkald

52 11 63 86

Privat

Hos Ejendomsservicen er kvalitet og service den højeste prioritet. Netop derfor holder vi altid en tæt kontakt til vores kunder, så I altid er klar over hvad vi planlægger at udføre hos jer og hvad prisen vil være.

På den måde får du tid til det som virkelig betyder noget i din hverdag, mens vi tager os af vinduespudsningen.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvad end det er en stor eller lille opgave I ønsker vi skal udføre.

Erhverv

Få et godt tilbud på vinduespudsning af jeres firmas vinduer. Hos Ejendomsservicen tilbyder vi desuden fastløbende abonnementer, hvor vi sammen aftaler efter behov. Det er uanset, om I har en butik med butiksvinduer der ofte har brug for rengøring eller om det er vinduer, der ikke mangler rengøring mere end få gange om året.

Ved at tegne et abonnement, slipper du for alt besværet med at finde en ny vinduespudser hver gang vinduerne skal rengøres – alt imens vi garanterer dig smukke vinduer til konkurrencedygtige priser. Vores priser starter ved kun 50 kr. pr. vinduesrude.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvad end det er en stor eller lille opgave I ønsker at vi skal udføre

Solcellerengøring

Du er måske ikke klar over det, men ved at få rengjort dine solceller med jævne mellemrum sparer du faktisk penge.

Det er nemlig en realitet, at effektiviteten af dine solceller vil være faldende, hvis solcellerne er snavsede og beskidte. Dette skyldes at energien vil gå tabt i tilfælde af, at solstrålerne ikke kan ramme solcellen grundet eksempelvis snavs, støv, fugleklatter, salt fra havgus mm.

Hos Ejendomsservicen anbefaler vi, at du får rengjort dine solceller omkring hver 8. uge.