Rengøring

Uforpligtende opkald

52 11 63 86

RENGØRING PÅ FYN OG TREKANTSOMRÅDET

Ejendomsservicen har et effektivt rengøringsteam der hjælper dig med erhvervsrengøring, for både private og offentlige, kontorer, butikker eller institutioner.
Vi dækker hele landet. 

Rengøring over hele landet.

Fra vores base leverer vi pletfri og effektiv erhvervsrengøring på Fyn og trekantsområdet

Effektiv rengøring

Hos Ejendomsservicen betaler du kun for den tid, vi bruger ude hos dig. Vi benytter os af tidsregistrering af alle arbejdsopgaverne

100 % tilfredshedsgaranti

Vi lever af at tilfredse kunder, der vender retur og bestiller erhvervsrengøring hos os. 
Derfor er vores tilfredsgaranti vores første prioritet.

Erhverv

Erhvervsrengøring til skarpe priser

Når du bestiller erhvervsrengøring hos Ejendomsservicen. Vi har høje standarder for vores rengøringsarbejde, og vi ansætter kun veluddannet personale, der trives med arbejdsopgaverne hos kunden – og det er noget, der skinner igennem på resultatet.

Vi har kompetencerne og udstyret til at klare enhver opgave

Vores erhvervsrengøring anser vi ikke som udført, før at vi har sikret os, at du er tilfreds. Desuden anvender vi et registreringssystem, således at vi altid har tjek på udførte og ventende arbejdsopgaver og at intet bliver glemt, når der er travlt. Systemer holder styr på vores tidsforbrug, så du betaler for den præcise tid, vi har brugt på din erhvervsrengøring. Derudover kan vi naturligvis altid gribe ind i en fart, hvis der skulle opstå noget uforudset.

Privat

Vi sætter en ære i, at gøre omhyggeligt rent i dit hjem med respekt for dig og dine ting. Omfanget og rengøringsintervallerne kan aftales, som du ønsker det, og justeres løbende efter dit behov. Ligeledes er det samme rengøringsassistent, som udfører rengøringen hver gang.

Du kan til- og fravælge opgaverne som du ønsker, og privatrengøring kan inkludere:

  • Rengøring af alle rum inklusive toiletter, bad og køkken 
  • Vinduespolering af alle vinduer, spejle og glasoverflader 
  • Pleje af trægulve, fliser, vinyl- og linoleumsgulve samt tæpperens 
  • Samt alt andet indenfor privatrengøring og dertil beslægtede opgaver 

Fordelene hos os!

  • Pris samme dag.
  • Kan opsiges fra dag-til-dag
  • Fast rengøringsassistent
  • Miljømærkede rengøringsprodukter

Ejendomsservicen er en virksomhed som tilbyder mange forskellige fagområder. I dag servicerer vi mange erhvervskunder og privatkunder med fast rengøring. Desuden leverer vi en del hovedrengøringer på hele Fyn. Vi er således store nok til at kunne klare alle opgaver, men små nok til stadig at holde en personlig dialog med vores kunder.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg med vores rengøring, og vi har derfor ingen bindings- eller opsigelsesperiode på privatrengøring. Ligeså kan du nemt indstille din privatrengøring, f.eks. i ferieperioder.

Husk i øvrigt også, at privatrengøring kan være fradragsberettiget på din Selvangivelse jf. det såkaldte servicefradrag “Håndværkerfradraget”. Du kan søge information hos skat.dk eller forhøre dig hos Skat eller din skatterådgiver om dine muligheder.