Istandsættelse af ind / fraflytningsboliger

Uforpligtende opkald

52 11 63 86

Istandsættelse af ind / fraflytningsboliger i hele Danmark

vi varetager os af hele opgaven. alt fra malerarbejde til rengøring!

Står du og skal fraflytte fra din lejlighed og ønsker at få mest muligt af dit indskud tilbage, så kontakt ejendomsservicen og få et godt og uforpligtende tilbud. Vi varetager renovering og maling af flyttelejligheder for både lejere og udlejere og vi VED hvad der skal til for at begge parter får et tilfredsstillende resultat.

Vi står for hele processen, alt fra malerarbejde til fraflytningsrengøring.

MALERARBEJDE
GULVSLIBNING
RENGØRING
GENNEMGANG MED BOLIGSLEKSABET

Vi vurdere altid lejlighedens behov for renovering, så i er sikre på at få det bedste resultat til den bedste pris.
kontakt os for at høre nærmere

istandsættelse af flytteboliger 1

VI KLARER LEJLIGHEDENS ISTANDSÆTTELSE VED FLYTNING I HELE LANDET!

Når du flytter fra en lejelejlighed, kan du komme i en konfliktsituation med udlejer, idet der kan opstå uenighed om, hvor stor en del af depositummet, der skal bruges til renovering af lejligheden ved fraflytning. Som udgangspunkt skal lejligheden efterlades i samme stand, og det hjælper vi dig med!

MALING AF LEJLIGHED VED FRAFLYTNING – PRISEN FOR PROFESSIONEL UDFØRSEL BETALER SIG

Når du skal have malet i forbindelse med en flytning, står du måske overfor dilemmaet: Skal jeg gøre det selv og spare penge, eller skal jeg få en professionel maler til at klare arbejdet?

En flytning kan i forvejen være en dyr affære, og derfor kan tanken om at hyre et malerfirma virke som en overflødig udgift. Men det kan også blive dyrt at vælge at male selv – med mindre du allerede er en ivrig gør-det-selv-mand, der har loftsrummet fyldt til randen med maling og udstyr til at male.

Huskelisten, når du selv skal male, er nemlig lang. For der skal mere end maling, malerrulle og pensel til, hvis du vil opnå et flot resultat. Ved maling af lejligheden ved fraflytning kan prisen derfor hurtigt blive høj.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos Ejendomsservicen renoverer vi lejligheder til konkurrencedygtige priser. Som oftest er der brug for maling af vægge og lofter, lakering af gulve og udarbejdelse af diverse skader. Vi kan tage os af alle nødvendige renoveringer til både lejers og udlejers tilfredshed.

FÅ PROFESSIONELLE TIL AT KLARE OPGAVEN

Gå ikke igang med istandsættelsen, hvis du ikke ved præcis, hvad du gør. Man kan næsten ikke forestille sig noget mere frustrerende end at foretage en istandsættelse, der koster blod, sved og tårer, for blot bagefter at få at vide, at det ikke er gjort godt nok. Vi vil derfor anbefale dig at få professionel hjælp. Der er en grund til, at vi har taget en uddannelse i det.

Kontakt os allerede i dag.