Algerens

Uforpligtende opkald

52 11 63 86​

Få en fliserens

Med en fliserens og efterfølgende imprægnering kan du få fliser, der ser ud som nye igen.

I første omgang renser vi fliserne mekanisk derefter algebehandling med vores professionelle udstyr.

Det sikrer, at fliserne er modstandsdygtige over for alger, flisepest og andet skidt. Samtidig sikrer det, at fliserne holder længere, da imprægneringen binder og beskytter stenen.

Miljøvenlige produkter
15 Års garanti
Danmarks bedste kunder

Rensning af fliser med miljøvenlig behandling

Vi går op i at levere bæredygtige løsninger. Derfor bruger vi så lidt kemi, som overhovedet muligt og i meget små doseringer. Samtidig gør vi, hvad vi kan for at benytte renseprodukter, som belaster miljøet mindst muligt. Det betyder også, at kemikalierne ikke er sundhedsskadelige for dig og vores medarbejdere. Rensning af fliser og imprægnering, er også med til at forlænge levetiden på belægning, hvilket sparer på ressourcer, og er godt for miljøet.

PRODUKTER AF HØJESTE KVALITET

Vi bruger produkter af højeste kvalitet, når vi tilbyder fliserens. Disse produkter er sammen med vores fremgangsmåde, testet gennem 15 år. Det betyder, at vi kan stå 100% inde for kvaliteten og holdbarheden. Vi køber store mængder hjem ad gangen i store beholdere, så vi undgår, at bruge penge på fordyrende mellemled og markedsføring.

Fliserens priser

Vores priser på fliserens og imprægnering er yderst konkurrencedygtige, og er 60 kr. pr. m2. Det dækker både professionel rensning af belægningen og den efterfølgende imprægnering, der beskytter mod fornyet algevækst. Derudover er kørsel i hele landet inkluderet.

Vi tager dog altid udgangspunkt i den enkelte belægning, når vi giver et tilbud, da faktorer som antal kvadratmeter og belægningens medtagenhed kan have betydning for den samlede pris. Derfor tilbyder vi også at komme forbi gratis for at lave en opmåling og give et uforpligtende tilbud.

Hvis du har lagt mærke til mange lave priser på rens og imprægnering af fliser hos andre virksomheder, kan der være en række årsager til det. Først og fremmest er det ikke alle, der oplyser om prisen er inkl. imprægnering. Imprægneringen er essentiel, da algevæksten ellers hurtigt vil vende tilbage, efter belægningen er blevet renset. Derudover er der stor forskel på hvordan behandlingen udføres. Vi benytter os kun af professionelt udstyr, og alle vores ansatte har de nødvendige kompetencer som algebehandling kræver.¨

Fliserens, algebehandling og imprængnering

Pris 60kr pr. m2

Tagbehandling

Algebehandling af tag sker nede fra jorden, hvor vi via en lang lanse oversprøjter taget.

Derved undgår vi at skulle op at gå på taget, hvilket kunne medføre eventuelle ødelagte tagsten. Algebehandlingen virker med det samme, men der kan gå fra 2 dage til et år, før det fulde resultat kan ses, da det er vind og regn, der fjerner de døde alger og mos.

Vil du høre mere om algerens af tag, så lad os ringe dig op til en uforpligtende dialog.

Vi anvender det eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel i Danmark.

Facader

En facaderensning af din bygnings facade kan gøre en stor forskel. Det første indtryk dine gæster eller potentielle kunder ser, er nemlig enormt vigtigt for din forretning. Når det udadtil ser vedligeholdt og pænt ud, så er helhedsbilledet af din forretning eller dit hjem også mere positivt. Alger og mos gør det svært for facaden at tørre. Når vi når vinterhalvåret, og der derfor kommer frost, så udvider de fugtige rødder sig, og laver små revner i belægningen. Ved en facaderens får du altså ikke blot en flot facade der fremstår som ny. Du forlænger også facadens levetid. Derfor kan der i mange tilfælde, være økonomisk fordel i at vedligeholde sin facade. Facaden kommer stort set til at se ud som ny, når den har fået den optimale facaderensning.

 

Hvad angår pris, er der forskel på algebehandlingen og imprægneringen. Mens algebehandling er billigere end imprægnering, opnår man med imprægneringen et resultat umidelbart efter behandlingen, som samtidig holder langt ud i fremtiden. Prisen afhænger af andet end blot antal kvadratmeter, men i udgangspunktet er priserne:

Facaderens med algebehandling: 7,5-17 kr. pr m2 inkl moms

Facaderens med imprægnering: 65-75 kr. pr. m2 inkl moms

Husk at du altid kan få et uforpligtende tilbud på rens af din facade! Det kan være rigtig svært at finde rundt i de forskellige muligheder. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til os, og får en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er eksperter på området, og ønsker at du får den bedste og billigste løsning til jeres opgave.